VIP

Coco Austin, sërish lanson ‘bombë’ foto

Padyshim që bashkëshortja e Ice-T mund të konsiderohet një ndër personazhet që nuk i kursejnë asnjëherë fotot provocative. Sërish, ajo ka publikuar disa foto, në mesin e tyre edhe këto që i shihni, e të cilat kanë ‘hallakatur’ audiencën mashkullore

Është Coco, të gjithë do ta njohin, edhe nëse e shohin atë vetëm nga prapa. Ja cfarë foto të nxehta Coco ka ‘dashur’ të ndaj me adhuruesit e saj nga koha e pushimeve në bregdet.

Ajo sa herë ka rastin o shfaqet para paparacëve e mediave të ndryshme sa më sensuale, ose në mungesë të tyre bën vetë fotografi për t’I shpërndarë më pas ato, e me cka trand gjininë mashkullore. Ajo vërtetë është një balenë, dhe disa e komentuan se Coco e ka vendin pikërisht në det dhe aty duhet të jetojë.

”porn k duhet t’I ngacmoj peshqit”, ishte njëri nga komentet pasuese nën fotot e saj të publikuara në shumë media nëpër botë. Coco ka një peshë ‘jashtë’ normave të manekenizmit, porse afër saj zakonisht nuk qendrojnë manikenet sa herë që Coco mund të shfaqet në ndonjë event. Kjo ndoshta për faktin se Coco di të jetë aq provokative sa fotot e saj janë gjithmonë në mesin e fotove më të shikuara dhe komentuara. E kush nuk do ta shikonte një ‘balenë’ të tillë. Kjo femër e shndërruar në një atraksion po komplekson edhe vetë femrat.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button