VIP

Coco-T në Majami

Ajo është një show-girl dhe me seksualja në qarkullim…Këto ditë po bën pushim me burrin e saj Ice-T në Majami.

Coco si Coco. Gjithmonë në bikini shumë të hollë dhe shumë seksi.. Nuk rekomandohet të shihen fotot për ata që kanë probleme me zemrën.

Format e saj trupore janë më shumë se seksi…janë forma Coco-T.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button