VIP

Soni Malaj bashkëpunon me Baba Stars

Këngëtarja nga Shqipëria, Soni Malaj e cila ka kohë që jeton në Spanjë dhe nuk ishte aq aktive këto muaj në skenën muzikore, thuhet se është duke u përgatitur për një këngë të re.

Sipas Prive, krijuesja e hitit “Ndarja” së shpejti do të vijë me një projekt të përbashkët me Baba Stars.

Nuk është bërë e ditur se me cilët nga anëtarët e labelit Baba Stars do të bashkëpunojë, por mundësia për një bashkëpunim është e hapur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button