MuzikeVIDEOVIP

Dafina Dauti rivalizon Dafina Zeqirin (Video)

Dafina DautiDafina Dauti dhe Dafina Zeqiri kanë publikuar në të njëjtën ditë në YouTube hitet e tyre më të fundit dhe është interesante se shikueshmëria e tyre deri më tani është shumë e përafërt.

Më 3 maj, Zeqiri ka lansuar këngën e saj “Bloodah”, e cila fitoi çmimin e videos më të mirë pop në Videofest, e që aktualisht numëron 574.404 shikime.

Po të njëjtën ditë, Dauti ka publikuar këngën “Karamele” në bashkëpunim me ‘Jetoni i vogël’, e cila deri më tani është shikuar 577.050 herë.

Kjo do të thotë, se në momentin kur po e publikojmë këtë artikull Dafina Dauti prin me 2.646 shikime më shumë.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button