s Dëgjoni bisedën para arrestimit të shqiptarëve për rastin Monstra (VIDEO) | www.Zemra.Org

Dëgjoni bisedën para arrestimit të shqiptarëve për rastin Monstra (VIDEO)

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaevi ka publikuar bisedën që pretendohet se është në mes të ministres së MPB-së, Gordana Jankullovska, dhe drejtorit të DSK-së Shasho Mijalkovit.
11147-620x320

Kjo është një bisedë që konfirmon fshehjen e pajisjeve të Ministrisë së Brendshme, para arrestimit të shqiptarëve për rastin Monstra, tha Zaevi.

Bisedën në mes Gordana Jankullovska dhe Sasho Mijalkovit, mund ta dëgjoni në gjuhën maqedone.


Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Zemra.org

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.