Albachat, Zemra, Muzik Shqip, Humor Shqip, Zemra Chat, Horoskopi Vjetor, Tregime Dashurie, Muzik Shqip, Filma Shqip, Mp3 Shqip, Radio Zemra, Poezi Dashurie, Sms Dashurie, Horoskop Shqip, Barcoleta , Kuriozitete , Forum Shqip, Tregime Erotike, Tregime Seksi, Barcoleta 18+, Lajme Shqip, Edukata Seksuale, Teknologjia, Maqedonia, Kosova, Shqiperia, Shqip Chat, Albanian Chat, Foto Galeri, Fjale Te Urta, Shkarko Programe , Mp3, Muzik, Tekste Kengesh, Islami, Shendeti, Festa Islame, Lajme Sportive!

Arrestime të mëdha sonte në Gostivar

27

Aktualisht në Gostivar janë duke u kryer një serë arestimesh.

gvpol

Zyrtarisht nuk jepen informata, por mësohet se arestimet ndërlidhen me persona që më herët kanë kryer vepra të ndryshme penale. Fjala është për raste të veçanta. Nesër do të shpalosim informacionin zyrtar të policisë sa u përket arestimeve që ekzekutohen sonte në qytetin dhe rrethinën e Gostivarit. Potencojmë se informacioni për arestimet ende nuk konfirmohet nga ana e Policisë.

Comments are closed.