VIP

Elsa Lila shtatzënë?

Mësohet se këngëtarja e njohur shqiptare Elsa Lila është shtatzënë në muajin e pestë, edhe pse ka preferuar që të mos e bëj publik lajmin.

Mjekët kanë konfirmuar se fëmija është vajzë, dhe për këtë kanë zbuluar burime të afërta me këngëtaren.

Po ashtu burimi ka konfirmuar se Elsa Lila është në lidhje dashurie me një instruktor zhytjesh, i cili ka origjinë italiane. Mes tyre ka filluar një lidhje dashurie e cila ka tri vite që zgjatë, ku edhe çifti që shpejti pritet të bëhen prindër. Ndërkaq Elsa ka vendosur që vajza e saj ta trashëgoj emrin e nënës së saj, Eva.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button