VIP

Elvana Gjata dhe Flori …hit prej hitit

Shumica e artistëve vuajnë për të krijuar një hit, por Flori Mumajesi prej këngës “Dhe zemra ndal” ka arritur të nxjerri dy hite. Tashmë, të gjithë e njohin këtë këngë të kënduar prej Elvana gjatës, falë suksesit në festivalin “Kënga Magjike”, por javën e shkuar në web është hedhur një remiks i saj, i cili është po aq i bukur sa edhe origjinali. Në versionin e ri, përfshihet dhe një fragment i kënduar nga Flori Mumajesi, dhe ndryshe nga origjinali kënga këtë herë vjen nën ritmet dance e shumë shpejt është shndërruar në një hit që ne besojmë se do të na shoqërojë përgjatë gjithë verës. Ne na pëlqen shumë, shumë!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button