VIP

Elvana Gjata, e di çfarë është dashuria

Elvana Gjata, e cila njihet si njëra ndër këngëtaret që ka mbajtur me fanatizëm jetën e saj private, gjatë një interviste ka thënë se sa më shumë që të tjerë gërmojnë në këtë pjesë të jetës së saj, ajo aq më shumë bëhet besnike ndaj parimit për të mos u shprehur.

“Sa më shumë është gërmuar në këtë pjesë, aq më shumë më ka bërë t’i qëndroj besnike parimit tim për të mos u shprehur për jetëm time private. Asgjë më shumë dhe asgjë më pak. Edhe unë si çdo vajzë tjetër kam provuar ndjesinë e dashurisë”, ka thënë Elvana Gjata.

Sipas saj fati i njeriut është i shkuar por atë duhet ka ndjekësh që të arrish deri aty.

“Fati është i shkruar, ti thjesht duhet ndjekur rrugën për të arritur aty. Besoj që nuk kemi asgjë në dorë përkundër një force të mbinatyrshme që drejton jetët tona”, ka pohuar Evlana Gjata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button