Kronika e ZezeLajmeMaqedonia

Fotografi dhe video nga trazirat e fundit në lagjen Gjorgje Petrov të Shkupit

Këto janë fotografitë officiale të protestave të sotnme në lagjen Gjorçe Petrov…

[portfolio_slideshow id=18956]

Show More

Related Articles

Back to top button