VIP

Genta dhe Dafina, dy rivale me të njëjtën shije veshjesh

Ato të dyja janë këngëtare, të cilat sjellin në skenë dinamizëm, një herë dominon njëra e një herë tjetra.

Po flasim për Genta Ismajlin dhe Dafina Zeqirin, të cilat duke qenë se kërcejnë shumë në skenë nuk mund të vishen me shumë rroba.

A keni pyetur ndonjëherë se këto dy rivale të skenës shqiptare, çfarë kanë të përbashkët?

Ne po jua sjellim në mendje, ja veshja e tyre dhe kohët e fundit nga beli e lart vetëm me recipeta, vetëm për ta mbuluar gjoksin.

Kjo është e përbashkëta e tyre. Janë konkurrente, por kanë të njëjtën shije.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button