VIP

Genta e Miloti: Takohen e s’ flasin me njëri-tjetrin

Genta e veshur me një palë xhinsi të shkurtra dhe me flokë të çaraveshur ka qenë e shoqëruar me shoqet e saja. Në një moment ajo është takuar me Milotin, mirëpo të dy kanë vazhduar rrugën të ndarë, bile me shikime të egra.

Përkundër këngëtares Genta Ismaili, e cila nuk ka lejuar askënd që t’i bëjë fotografi, Miloti e ka shijuar mbrëmjen duke bërë poza me shokët e tij. Madje ai është parë në shoqëri të një vajze tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button