MuzikeVIDEOVIP

Genta sërish vjedh këngë sërbe

Këngëtarja Genta Ismajli, e cila kohëve të fundit promovoi në televizionet kosovare dhe videokasetat e ndryshme këngën e re me titull “Pse ike”, duket se do të jetë në shënjestër të artdashësve.

Edhe kësaj radhe, Genta nuk i shpëton huazimit duke u hedhur në “gjah” pas një hiti të vjetër serb që e ka kënduar grupi i njohur “Djogani”, ndërsa është publikuar në Serbi në vitin 2008, kurse kënga titullohej “Znam ja” që në shqip do të thotë “E di unë”.

Djogani është grup tepër i njohur gati në gjithë Ballkanin, ndërkohë të njëjtët më herët ishin akuzuar për vjedhje të një kënge nga këngëtarja Arta Bajrami, e cila kishte paralajmëruar edhe padi ndaj tyre për shkak të shkeljes së të drejtave të autorit.

Kënga e vjedhur e Gentës – Pse ike (2010)

Kënga origjinale e Djogani – Znam ja (2008)

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button