VIP

Gjatë garës së ‘American Idol’ puthi J.Lo?!

I riu Casey Abrams, mblodhi guximin dhe e bëri atë që shumë njerëz e ëndërrojnë. Gjatë garës së ‘American Idol’, Casey i afrohet J. Lo e cila ishte e ulur në karrigen e jurisë dhe ja dha një puthje.

Duke kënduar ai filloi të zbriste poshtë skenës dhe i’u afrua Jennifer Lopez-it dhe në fund e puthi. Lopez vërtet qeshi sikur të ishte e hutuar dhe e duartrokiti ‘trimin ’ Casey.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button