LifeStyle

Në pranverë nuk çelin vetëm lulet, çelet edhe seksi

Me kalimin e kohës natyra është bërë pjesë e pa ndashme e çifteve e cila po i mbush me ajër të pastër dhe po ju ngre adrenalinën dhe epshin për seks.

Janë disa mënyra për të pasur marrëdhënie seksuale jashtë (në ambient të hapur) për të shijuar një mënyrë diskrete në fillim të pranverës me motin e ngrohtë duke provuar “lojëra” të reja.

Rregullat kur jeni vetëm

Për një aventurë në këtë drejtim duhet të keni veshje të përshtatshme (të rehatshme), duke i lënë të brendshmet në shtëpi, zinxhirët e qafës dhe të mos vishni pantallona por një fustan që “puna” të kryhet me lehtë. Do të ju hynë në punë një batanije nëse ka nevojë të shtriheni dhe lëngje për të pirë.

Kur jeni në makinë

Edhe pse ndenjëset e pasme të një makine ofrojnë komoditet më të madh, disa çifte nuk kanë kohë të dalin prapa por “punët” i kryejnë tek karriget e para. Seksi në makinë është shumë erotik dhe të zgjon kujtimin e përvojës së parë seksuale (psh. Në WC e shkollës kur e keni kryer atë punën shpejt e shpejt), dhe shumë lehtë ti heq qafe të gjitha energjitë që keni pasur në adoleshencë.

Duke u mbështetur në një dru

Ky pozicion është hartuar në mënyrë që ajo të mbështetet në pemë dhe këmbët e saja të jenë të drejtuara nga ti (si në formë rrethi). Në qoftë se kjo është e vështirë për tu realizuar, atëherë njërën këmbë të saj ule në dysheme dhe tjetrën mbaja ti – dhe fillo “punën”. Mbani mend, në këtë pozicion nuk mund të keni shumë komditet, ka kufizime teknike.

Në piknik

Kur shkoni në një park për piknik merreni një batanije me veti dhe atë vend kthejeni nga pikniku në veprim të nxehtë (mendojeni sikur po hani nga një ëmbëlsirë).

Të gjitha pozicionet janë ideale për të dytë, dhe shumë veta thonë se seksi në natyrë është ideal.

zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button