VIP

Hapet ekspozita për Whitney Houston

Një ekspozitë e cila kujton këngëtaren e ndjerë Whitney Houston, e titulluar “Whitney! Celebrating The Musical Legacy of Whitney Houston”, është hapur dje në Los Angeles.

Ngjarja është hapur në Grammy Museum ashtu që tifozët mund t’i shprehin respektin për këngëtaren e ndjerë dhe të shohin sa e talentuar ajo ishte.

“Ne kemi zgjedhur gjërat të cilat u interesojnë më shumë njerëzve dhe, në shumë raste, që sjellin kujtime të këndshme”.

“Ne vërtet jemi më se të kënaqur që jemi këto sot për të prezantuar dhe për të qenë pjesë e një karrierë aq të mrekullueshme dhe aq madhështore të një femre aq të bukur dhe aq të talentuar”, ka thënë Pat Houston, menaxherja dhe motra e Whitney.

zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button