Dashuria

I dashuri është totalisht i çmendur për mua: Unë eci lakuriq nëpër shtëpi, hyj nën dush pa e pyetur fare me të dhe bërtas…

Shoqet e mia më pyesin se si arrij ta bëj të më dashurojë aq shumë

Ne kemi nëntë këshilla të shkurtra për ju, për shkak të të cilave gjithmonë do të jeni në kokën e tij.

Kur dy njerëz kalojnë mjaft kohë së bashku, ata kryesisht e dinë se kush çfarë dëshiron. Si dhe çfarë e eksiton tjetrin. Dhe si i pëlqen të vishet, të sillet ose çfarë t’i thotë.

Por ju mbase e dini edhe vetë se nuk është kurrë e tepërt për të mësuar disa truke të reja. Sado e mirë të jetë jeta juaj seksuale, ne jemi të sigurt që, nëse asgjë tjetër, së paku, do ta pasuroni.

Në vazhdim lexoni nëntë këshillat e shkurtra:

  • Kur të bëni dashuri, ndizni dritat.
  • Mos shmangni të qenit zgjuar gjatë seksit.
  • Kur ai bën dush, hyni edhe ju pa njoftim.
  • Ecni lakuriq nëpër banesë.
  • Ftojeni për kafe, pastaj tërhiqeni atë në errësirë.
  • Shkruajini një mesazh seksi.
  • Ose edhe më papritur, disa fjalë “të nxehta” në postën e tij të biznesit.
  • Ndërsa bëni dashuri, mos e pengoni zërin tuaj.
  • Përshkruani atij skenën e seksit që keni ëndërruar – ku, kur, në çfarë rrethanash…
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button