Dashuria

Ja çdo të thotë të tradhëtosh partnerin në ëndërr…

tradireeDuhet të shqetësohemi për këtë? Kur shohim ëndrra të këtij lloji zgjohemi në një mënyrë të çuditshme, nga njëra anë ndihemi mirë nga ana tjetër kemi ndjenja faji ndaj partnerit.

Të ëndërrosh sikur tradhëton partnerin është diçka që ndodh shumë shpesh, dashuria jonë prej të rrituri mund mund të konsumohet më një të panjohur apo dikë që e njohim, sidoqoftë në këtë mes nuk hyjnë ndjenjat por ka të bëjë vetëm me një nevojë fizike duke u arratisur nga ana jonë erotike në mënyrë të lirë pa frena , gjë q në jetën reale nuk mund ta bënim.

Këto ëndrra në fakt janë sinjal se jeta historia jonë e dashurisë nuk është në nivelin e duhur dhe duhet të bëjmë diçka, sepse kemi nevojë për dashuri.

Më emira është që të flitet me partnerin dhe të mundoheni t’I realizoni në të vërtetë ato që shihni në ëndërr.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button