DashuriaEdukata Seksuale

Ja pse meshkujt humbin trurin pas gjinjve të femrave

Askush nuk thotë sa flokët e bukura, fytyra e ëmbël dhe linjat e mira nuk tërheqin vëmendjen, mirëpo ne krahasim me gjinjtë janë zero. Për fenomenin e gjinjve të femrës është diskutuar me qindra vite, mirëpo sekreti i adutit të femrës asnjëherë nuk do të zbulohet.

Fenomeni gjinjtë e femrës dhe vlera e tyre, janë vleresuar gjithmonë dhe këtë fakt nuk mund ta kundërshtoj askush.

I duan të gjitha llojet, të mëdha, të vogla, të drejta dhe të shtrembëta, por një gjë është e sigurt, para tyre meshkujt, por ndonjëherë edhe femrat, mbesin gjithmonë pa frymë.

Për fenomenin e gjinjve të femrës është diskutuar me qindra vite, mirëpo sekreti i adutit të femrës asnjëherë nuk do të zbulohet.

Qarkullojnë mendime të ndryshme pse pikërisht janë gjinjtë e femrës ato të cilët tërheqin vëmendjen e gjithë botës nga pjesët tjera të trupi të femrës.

Askush nuk thotë sa flokët e bukura, fytyra e ëmbël dhe linjat e mira nuk tërheqin vëmendjen, mirëpo ne krahasim me gjinjtë janë zero.

Anketat kanë treguar se gjysmës së meshkujve në fillim u bien në sy gjinjtë dhe atë 10 sekonda më shumë i shohin ato se pjesët tjera të trupit. Pse?

Edhe pse kjo anketë mund të duket se është bërë me meshkujt e cekët, sërish nuk është bardhë e zi. Mendohet se femrat me gjinjtë të mëdhenj kanë nivel të lart të estrogenit dhe mendohet se janë më të pjellshme. Kështu janë më shumë tërheqëse për meshkujt.

Në anketën të cilën e ka bërë një portal i madh amerikan, kanë marrë pjesë një numër shumë i madh i meshkujve të cilët kanë sqaruar se pse gjinjt e femrave i lënë pa frymë.

5 arsyet që kanë dhënë me qindra meshkujt

1. Se meshkujt nuk i kanë (egoizëm)

2. Janë zona erogene dhe në të njëjtën kohë i emocionojnë të dy partnerët.

3. Simbol femëror

4. Femrat me gjinjtë të mëdhenj kanë më shumë hormone që do të thotë më shumë pjellshmëri.

5. I japin bukuri trupit të femrës, pa marrë parasysh madhësinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button