VIDEO

Ja pse Norvegjia është një vend për t’u pasur zili (Video)

155Një eksperiment për të matur ndjeshmërinë e qytetarëve ka bërë që Fshati i Fëmijëve SOS në Norvegji të regjistrojë një video të fshehtë të një fëmije që ka dalë pa xhaketë në të ftohtë.

Rezultati?

Njerëzit i kanë ofruar rrobat e tyre vogëlushit për t’i ardhur në ndihmë.

Video është pjesë e një fushate për të inkurajuar norvegjezët që të dhurojnë xhaketa dhe batanije për fëmijët e zhvendosur nga Siria.

Sipas OKB-së, fëmijët përbëjnë gjysmën e të larguarve nga konflikt 3-vjeçar. Shumica e refugjatëve sirianë kanë shkuar në Lebanon, Jordani, Egjipt, Afrikën e Veriut dhe Evropë.

Related Articles

Back to top button