VIP

Jackie Chan ia jep koleges ‘arushin’ për ta mbuluar gjoksin (Foto)

Aktorja kineze, Yao Xingtong, ka bërë befasi në Festivalin e Filmit në Toronto duke parakaluar në tepihun e kuq me fustan të tejdukshëm.

Gjatë premierës së filmit “In Conversation With Jackie Chan”, 29-vjeçarja është shfaqur me fustan të bardhë të hollë, i cili zbulonte thuajse gjithçka, sidomos gjoksin.

Kur filluan që të grumbulloheshin fotografët rreth saj, Yao e kuptoi se kishte gabuar dhe filloi t’i fshihte gjinjtë me një ‘panda’, të cilën e kishte sjellë me vete i famshmi Jackie Chan.

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button