VIP

Jackson, nesër në FB video-homazhi i fansave

Nga çdo cep i planetit fansat e Michael Jackson e kanë imituar dhe pasi kanë filmuar performancën e tyre e kanë ngarkuar dhe dërguar për të qenë pjesë e projektit “Behind the Mask”.

Praktikisht bëhet fjalë për një kast online në shkallë globale, i stimuluar nga Vera e Michael Jackson dhe Sony Music.

Eventi ku janë regjistruar pjesëmarrës nga 103 vende të ndryshme, do të marrë jetë në www.facebook.com/MichaelJackson.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close