VIP

Jay-Z dhe Beyonce preferuan ‘pizza’ para Grammyt

Është folur shumë për mungesën e superyjeve Beyonce dhe Jay-Z në ceremoninë madhështore të ndarjes së çmimeve Grammy, ndërsa duket se çifti përkundër nominimeve preferoi që të kalojë një mbrëmje së bashku.

Duke ngrënë pizza. Ishte ky takimi romantik për të cilin Jay-Z e anuloi paraqitjen në Grammy Aëards, përkundër faktit se ishte i nominuar.

“Ishte një takim normal i një çifti, duke ngrënë pizza në një nga restorantet e New Yorkut”, theksoi një burim.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button