VIP

Jennifer Lopez më e bukura e vitit?

Jennifer Lopez raportohet se është zgjedhur të jetë përfaqësuesja e “100 Më të bukurve” të revistës People.

Revista çdo vit publikon listën e 100 yjeve më të bukur, me vetëm njërin yll që zgjidhet të paraqitet në ballinën si pjesë e fotografive të veçanta.

Vitin e kaluar Julia Roberts ishte ajo që është paraqitur në ballinë, me të tjerë si Robert Pattinson, Justin Bieber dhe Katy Perry që janë përfshirë në top 100.

Gossip Cop tash ka raportuar se Lopez do të jetë ajo që do të pushtojë ballinën e edicionit të këtij viti, që do të del më 13 prill.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close