VIP

Jessica Biel dhe Gerard Butler

Jessica Biel dhe Gerard Butler janë parë së bashku kohët e fundit dhe kanë filluar të qarkullojnë zërat për një romancë të re në Hollywood.

Aktorët janë duke xhiruar skenat e filmit ‘Playing the Field’.

Ata që besojnë se tashmë është krijuar një çift i ri argumentojnë se Biel dhe Butler nuk ndahen nga njëri-tjetri edhe jashtë sheshxhirimit dhe gjithmonë ata kanë pasur histori me kolegët e punës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button