VIP

Johnny Depp shkelmohet nga Amber Heard

Johnny Depp dhe Amber HeardJohnny Depp është sërish i vetmuar – aktori raportohet se është shkelmuar nga e dashura e tij Amber Heard.

Aktori 49-vjeçar thuhet se është “i thyer” pasi bukuroshja 26-vjeçare i ka dhënë fund romancës së tyre shtatë-mujore.

“Ai nuk ka qenë aq i pushtuar për një kohë të gjatë. Ai ishte kokë e këmbë i dashuruar në Amber. Por vetëm sapo ajo filloi ta dashurojë atë, ajo u ftoh”.

“Ata dukeshin të lumtur dhe flisnin për martesë dhe foshnja. Por Amber u ngop nga ai dhe sjelljet e tij”, ka thënë burimi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button