VIP

Justin Bieber nuk e lejon Styles të takohet me nënën e tij

Justin Bieber besohet se nuk e ka lejuar anëtarin e One Direction, Harry Styles, që të takohet me nënën e tij, pasi ka mësuar se tinejxheri është adhurues i femrave më të moshuara.

E dashura e Justin Bieber, Selena Gomez, zbuloi për Daily Mirror se Harry Styles nuk ka gjasa që të takohet me nënën e Justin Bieber, për shkak se ajo është mjaft atraktive dhe mund të tërheqë tinejxherin e One Direction.

“Justin është bërë shok i mirë me djemt e One Direction dhe unë e di se femrat më të forta në Hollywod janë duke pëlqyer Harryn. Ai mund të ketë femrat më të bukura këtej pari. Por, nga çfarë më ka thënë Justin, atij i pëlqejnë femrat më të moshuara si Cameron Diaz, Eva Longoria dhe ato që duken si Sofia Vergara. Justin më ka thënë se duhet ta mbajmë larg nënave tona”, ka theksuar Selena Gomez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button