Shendetesi

Katër shenja paralajmëruese të sulmit në zemër

Nëse dyshoni se ju apo dikush tjetër është duke përjetuar sulm në zemër, menjëherë telefononi ambulancën.

sulm

Sulmi në zemër mund t’i ndodh çdo personi dhe është e rëndësishme t’i njihni shenjat dhe të qëndroni të përgatitur, pasi që mund të të kushtoj jetën ty apo dikujt që e njihni, transmeton Telegrafi.

Balancimi

Dikush që do të përjetoj sulm në zemër do e humbë balancën apo koordinimin.

Sytë

Dikush që përjeton sulm në zemër nuk do të jetë në gjendje të shoh mirë.

Dora

Shenjë tjetër është edhe dobësimi i dorës. Personi që do të përjetoj sulm në zemër do të ketë probleme me dorë, e veçanërisht dhimbje.

Fjalët

Dikush që është duke përjetuar sulm në zemër nuk do të jetë në gjendje të flet. Por, edhe nëse flet, nuk do të jetë në gjendje t’i shqiptojë fjalët siç duhet.

Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close