VIP

Keith Urban: Lashë drogën falë familjes

Keith Urban, bashkëshorti i Nicole Kidman, hyri në një klinikë rehabilitimi katër muaj pasi njohu aktoren e famshme dhe sot nuk është më i varur nga substancat e ndaluara.

Këngëtari i muzikës country zbulon arsyen pse kishte filluar drogën: “Kam kaluar të gjithë jetën time duke pasur frikë nga intimiteti dhe rezultati ishte se mu krijua një boshllëk që fillova ta mbushja me gjëra të tjera.”

“E vetmja gjë që më plotësoi këtë boshllëk ishte dashuria e gruas sime dhe e vajzave”, shtoi Urban për revistën ‘Good Weekend’.

Cifti ka një vajzë 2-vjeçare, Sunday Rose, dhe një tjetër vajzë 3-muajshe me emrin Faith.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button