Interesante

A është ky njeriu më trim në botë?

A e keni pyetur ndonjëherë veten se si i pastrojnë vendet e kafshëve të rrezikshme nëpër kopshtet zoologjike dhe vende të ngjashme? Për shembull, si ushqehen luanët ose si pastrohet vendi në të cilin jetojnë dhjetëra kobra vdekjeprurëse?

Ç’është e vërteta kjo bëhet shumë thjeshtë. Të paktën nëse ia vlen t’i besojmë njeriut në këtë video të cilën ua transmetojmë.

Ai e bënë këtë punë aq thjeshtë sa që edhe Chuck Norrisi do të pyeste për ekzistencën e vet, kuptimin e jetës dhe lashtësinë e kësaj bote. Pa marrë parasysh se a jeni trim ose qyqar, gjithsesi ua rekomandojmë ta shikoni videon e njeriut më trim në botë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button