VIP

Kelly Brook më me stil në Londër

Kelly Brook ka deklaruar se ajo është më e relaksuar me stilin e jetës në Amerikë, por i pëlqen që të vishet më shumë në Londër.

Modelja e njohur ndjen se ajo mund të jetë më e relaksuar për sa i përket garderobës kur është në Amerikë, por përqëndrohet më shumë në dukjen e saj të jashtme kur është në Britani.

“Kur jam në Londër më pëlqen të vishem më mirë. Më pëlqen të vesh fustanë të viteve të 50-ta, minifunde dhe gjëra të tilla pasi vërtet këto bëjnë që figura ime të duket e përkryer. Por, tani për tani po jetoj në Los Angeles dhe po jetoj me xhinsa”, theksoi Brook.

Mbretëreshë Glamour: Kelly në qilim të kuq në një ngjarje në Londër

Kelly Brook tregonin figuren e saj mahnitëse dhe bark të sheshtë në një Photoshoot për Reebok në Los Anxhelos

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button