VIP

Këngëtarja shqiptare prezantohej si latine

Një ndër këngëtaret e reja greke më të njohura e cila prezantohej si latine, në fakt është me origjinë shqiptare. Zbulimi u bë gjatë një emisioni në televizionin Mega. Eleni Furiera, e cila njihet nga grekët si këngëtare me origjinë amerikano-latine, rezulton se është minoritare nga Shqipëria. Në emisionin Super Star, një gazetar investigativ vërtetoi se dokumentet origjinale të Furieres tregojnë se është minoritare nga Shqipëria dhe ndërroi emrin e saj per të qene më tërheqëse.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close