VIP

Kobe e tradhëtoi gruan me 105 Gra

Gruaja e divorcuar e super yllit të NBA Kobe Bryant, Vanessa ka bërë llogaritë e asaj se sa herë e kishte tradhëtuar bashkëshorti i saj i deritashëm.

“Vanessa ka bërë një llogari sipas së cilës për 10 vite martesë ai ka pasur së paku 10 afera në vit dhe gratë me të cilat ka fjetur mbërrijnë në 105”, i ka thënë një shoqet e Vanessës tablodideve amerikane.

Ajo vendosi ta lë kur e kuptoi se po e tradhëtonte edhe gjatë kohës së Lock-outit në NBA. Një dedektiv privat e ka zënë në flagrancë dhe ka foto inkriminuese për basketbollistin.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button