BoksLajmeMaqedoniaSport

Komuna e Gostivarit do ta organizoje përcjelljen e boksit midis Nuri Seferit dhe Krzysztof Glowacki

nuriKomuna e Gostivarit do ta organizoje përcjelljen e ndeshjes së boksit midis Nuri Seferit dhe Krzysztof Glowacki. 

“Me anë të këtij organizimi dëshirohet ti jepet mbështetje morale boksierit nga Korita e Gostivarit në luftën historike drejt titullit Kampion Bote. Të gjithë të interesuarit, ndeshjen mund ta përcjellin në Sallën e Kinemasë në Qendrën Tregtare CITY CENTER në Gostivar, të shtunën me 31 Janar me fillim në ora 21:00”,

#NëmbështetjetëkampionitNuriSeferi,Krenarisë së Gostivarit.

Back to top button