Futboll LiveSport

Futball Live

Per te pare ndeshjen tuaj te preferuar Live, klikoni mbi lojen qe doni me e pa dhe pastaj kloni mbi “Link1” ose “Link2” per me zgjedh prej ku deshironi me pa lojen. KUJDES: Disa linqe te lojave shfaqen edhe 20 min para fillimit te ndeshjes.
_________________________________________________________________________________________

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button