VIP

Lady Gaga: Ferri i drogës

Lady Gaga e ka të vështirë të kujtojë momente nga rinia e saj e hershme për shkak të përdorimit të kokainës dhe alkoolit.

Këngëtarja e famshme filloi të përdorte substancat e paligjshme pasi u përjashtua nga kursi i muzikës në Universitetin e New York-ut, në vitin 2005.

Në një intervistë, Lady Gaga ka pranuar se abuzimi me këto substanca ka pasur shumë pasoja.

Ajo tha: “Ka disa gjëra që janë aq traumatike sa unë nuk i mbaj mend plotësisht.”

Që nga ajo kohë, Lady Gaga ka shpërthyer në tregun muzikor me këngë si “Poker Face”. “Bad Romance” dhe “Telephone”.

Kënga e saj e re “Born This Way” pritet të dalë në treg muajin e ardhshëm, ndërsa albumi që pritet në datën 23 maj është konsideruar nga vetë këngëtarja si “puna më e mirë e jetës muzikore”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button