VIP

Lady Gaga ndahet nga i dashuri

lady-gagaLady Gaga raportohet se është “shkelmuar” nga i dashuri i saj pasi ky nuk ka mundur ta durojë orarin e saj të ngarkuar të punës.

Këngëtarja ka qenë në lidhje me Taylor Kinney që nga viti 2011, por lidhja e tyre së fundi ka përfunduar në mënyrë të njëanshme.

“Taylor i ka thënë asaj të martohet me karrierën dhe se ai nuk mund të dalë më me Gagan ‘mega-yll’ dhe të gjithë obsesionin e saj të karakterit që jeton”.

“Ai dëshiron një vajzë të qetë, për toke, por shumë rrallë e sheh këtë. Gaga kurrë nuk ndalon së punuari – ajo shkruan këngë në dush dhe ëndërron veshjet e reja derisa fle”.

“Ajo ka një ekip të gjerë të sigurimit dhe disa asistentë me të gjithë kohën. Në muaj ndoshta ka vetëm një natë gjatë të cilës ajo largohet nga orari i saj i punës për të dalë me të dhe për të qenë një çift”, ka thënë burimi për The Sun.

Show More

Related Articles

Back to top button