InteresanteLajme

Lindi pa duar, por me gishta të këmbës shtien me revole

Për amerikanin Michael fakti pse s’ka duar nuk e ka dekurajuar kurrë në jetë, nuk e ndalon as të kënaqet në jetën si të gjithë të tjerët.

Hobi i tij është të shtie me armë, ndërsa revolen e mban me gishta të këmbës, mund ta karikojë dhe të shtien me të.

Në videon e postuar në YouTube, shihet Michael i shtrirë mbi automobil, duke mbajtur revolen me gishta të këmbës, duke e mbushur, karikuar dhe duke qëlluar saktë në shenjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button