VIP

Lindsay Lohan: “Unë nuk pi”

Lindsay Lohan pjesën më të madhe të kohës e shikon në klubet e natës të New York-ut, por ajo ende insiston se nuk ka pirë asnjëherë alkol.

Lohan ka ngjallur shqetësim, kur është parë duke shijuar kënaqësitë në klubet e natës të Nju Jorkut.

Por Lindsay Lohan këmbëngul se ndërsa ajo ka qenë duke bërë jetë nate në Manhattan, ajo ka qenë e matur me pijen dhe nuk ka pirë.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close