VIP

Sandra Bullock dhuron 1 milion $ për Japoninë

Aktorja 46-vjeçare i ka dhuruar 1 milion $ Kryqit të Kuq për të ndihmuar Japoninë pas cunamit ku pati viktima dhe dëmtime të shumta!

“Kryqi i Kuq Amerikan është jashtëzakonisht mirënjohës për këtë mbështetje bujare nga Sandra Bullock dhe familja e saj,” tha organizata në një deklaratë. “Ky kontribut është i rëndësishem duke qenë se Kryqi i Kuq punon për të siguruar ndihmë dhe sende te domosdoshme për njerëzit në Japoni pas kesaj tragjedie.”

zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button