VIP

Madonnas nuk i pengon që e kopjon Lady Gaga

Në një intervistë televizive, Madonna ka folur për herë të parë rreth spekulimeve se Lady Gaga e imiton atë.

“Kur e kam dëgjuar këngën e saj ‘Born This Way’, menjëherë kam menduar se e kam dëgjuar më parë”, është shprehur Madonna duke shtuar se është e vetëdijshme që i shërben si frymëzim Gagas.

“Mendoj se e ka shfrytëzuar shumë punën time, por mendoj se këtë e ka bërë mirë… Ajo merr diçka që ka ndodhur para 20 vitesh dhe sërish e interpreton në mënyrë të shkëlqyer”, citon Daily Mailfjalët e Madonnas.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button