VIP

Lady Gaga, dhuratë luksoze vajzës së Beyonces

Këngëtarja e jashtëzakonshme, Lady Gaga, i ka dhuruar një diamant ngjyrë ‘pink’ vajzës së porsalindur të këngëtares Beyonce.

Sipas miqve, ajo i ka lënë dhe një mesazh vajzës duke i thënë ta mbajë diamantin në koncertin e parë të Gagas.

“Lady Gaga dhe Beyonce kanë qenë në kontakt që prej videoklipit “Telephone”, ku punuan së bashku. Ata nuk flasin shpesh, por gjithmonë kontaktojnë me anë të e-mail dhe SMS-eve. Ajo e ka ditur se Beyonces do t’i pëlqente dhurata”, theksoi një burim i The Sun.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button