DashuriaEdukata Seksuale

Meshkujt më shumë e duan seksin me femra më të vjetra

meshkujt-mNuk duhet t’ju habisë fakti që sot gjithnjë e më shumë meshkuj për partnere kanë femrën me moshë më të vjetër. Kjo është kështu për shkak se ata thjesht e dëshirojnë seksin me femra më të vjetra.

Janë këto shkaqet më të shpeshta përse ndodh kështu:

1. Femrat me moshë më të vjetër nuk kërkojnë nga mashkulli asgjë tjetër, por seksin e përdorin si “armë” e cila do t’u ofrojë argëtim të mirë dhe në këtë mënyrë u dorëzohen në tërësi.

2. Femrat me moshë më të vjetër materialisht janë të pavarura dhe mu për këtë fakt u pëlqejnë më shumë meshkujve më të rinj.

3. Ato në seks, për shkak të përvojës, kanë përparësi për t’i mësuar meshkujt për gjërat të cilat asnjë femër tjetër më e re nuk mund t’ua mësojë, transmeton Telegrafi.

4. Femrat me moshë më të vjetër janë të sigurta për nga pamja dhe fuqia në krahasim me të rejat, të cilat gjithmonë kanë nevojë të “garojnë” me dikë.

5. Femrat më moshë më të vjetër dëshirojnë të bisedojmë për çdo gjë dhe kurrë nuk do t’i shmangen bisedës, pa marrë parasysh se për çka është fjala. Flasin haptas për temat të cilat për femrat më të reja janë tabu.

Show More

Related Articles

Back to top button