VIDEO

Mësuesja u jep leksione të “turpshme” nxënësve (VIDEO)

Një mësuese në Rusi e ka çuar në një tjetër nivel mësimdhënien teksa ka bërë një veprim që ka lënë pa mend nxënësit e saj.

Mësuesja ka nxjerrë një organ artificial dhe ka nisur të demostroje para klasës.

Mësuesja dukej mjaft me përvojë në mësimdhënie!
[wp-like-locker][/wp-like-locker]

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Close