LajmeMaqedonia

Ndalohen vajza shqiptare si këngëtare dhe kamariere në rajonin e Tetovës

12 maj-“ Gjashtë nga vajzat e ndaluara janë shtetase të Shqipërisë, ndërsa tre prej tyre janë nga vendi.
 vajza
Në këtë operacion kontrolli në bashkëpunim me Drejtorinë për të Ardhura Publike ato u zbuluan në një lokal në Zhelinë dhe se ka dyshime për qëndrimin e tyre të paligjshëm dhe pa lejet e duhura të kryerjes së këtyre aktiviteteve”, theksoi zëdhënësi i policisë së Tetovës, Marjan Josifovski

Në një aksion të policisë së Tetovës janë ndaluar nëntë vajza, që siç mësohet po punonin ilegalisht si këngëtare dhe kamariere.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button