LajmeMaqedoniaZgjedhje

Ne Zajas festohet fitorja e Fatmir Deharit

ali-ahmetiLajme të mira nga Maqedonia. Komuna e Kërçovës u fitua nga Fatmir Dehari.

Për herë të parë kjo komunë fitohet nga një shqiptar në zgjedhjet lokale të Maqedonisë.

Kjo fitore erdhi falë bashkimit të shqiptarëve edhe gjithë emigrantëve që erdhën dhe votuan nga larg. Fitoi shqiptaria.

Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close