Nëna e dy fëmijëve nuk e ka as edhe një copë bukë për iftar!

0 44

Në këto ditë të agjërimit, muajit të begatisë, Fehime Ahmeti, nëna e Hanës 11-vjeçe dhe e Sinanit 8-vjeç, nuk ka as edhe një copë bukë për ta vendosur në tryezë. Në një banesë pa asnjë kusht elementar, me qiranë 120 euro, ajo nuk ka asgjë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.