VIP

Një tjetër trashëgimtar i Whitney Houston

‘Djali i fshehtë’ i këngëtares së ndjerë Whitney Houston do të trashëgojë një pjesë të pasurisë së saj prej 20 milionë funtesh.

The Sun raporton se Houston e ka adoptuar formalisht djalin Nick Gordon dhe ai është trajtuar si pjesë e familjes.

“Nick ka qenë pjesë e familjes, Whitney e ka dashur ashtu siç nënat i duan fëmijët e tyre”, ka thënë një burim.

Burimi ka saktësuar se këngëtarja nuk e ka përmendur në dokumente si trashëgimtar, porse vajza e Houston, Bobbi Kristina, do ta trajtojë ashtu siç do të kishte dashur nëna e saj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button