VIP

Nora Istrefi kundër operacioneve plastike

Nora Istrefi ka pohuar se jo vetëm që nuk ka kryer asgjë ndërhyrje kirurgjike për të rregulluar ndonjë tipar fizik të trupit të saj, por për më tepër është kundër plastikës, që sot aplikohet nga shumë personazhe publike.

“Nese do të flisja per kohën e tanishme, atëherë jam kundër ndërhyrjeve kirurgjikale. Ndoshta në të ardhmen, në shfaqjen e rrudhave dhe me shenjat e mplakjes, do të ndryshojë mendim”, ka thënë Nora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button