LajmeMaqedonia

Objekti i Dilaver Bojkut – Blue Sky hiqet nga ana e Komunës

blue-skyNën masa të madha policore sot në Strugë u rrëzua objekti “Blue Sky” pronësi e bosit të Dilaver Bojku i cili viteve të fundit ndërtoi restorant afër rrjedhës së lumit “Drin i zi” duke uzurpuar pjesa më e madhe e shëtitores.

Kryetari i ri i Strugës, Zijadin Sela pronarëve të objekteve hotelerike ju dha afat deri në 30 qershor që vetë ti largojnë objektet dhe nëse nuk vepronin në atë mënyrë atëherë komuna me mjete të specializuara nga ana e një firme e cila u zgjodh me tender do të bëjë rinimin e të njëjtëve.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close